Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Salată de ţelină şi ridiche neagră

Ingrediente:

o ridiche neagră, o ţelină, 3-4 linguri maioneză de casă, o lingură smântână, jumătate lămâie, sare, piper, mărar verde.

Mod de preparare:

Curăţăm ţelina şi ridichea, le dăm pe răzătoarea mică. Stoarcem excesul de suc, stropim cu sucul de lămâie stors şi amestecam bine, să nu se înnegrească. Adăugăm sare, piper şi o linguriţă de mărar verde tocat, apoi maioneza şi smântâna. Amestecăm uşor şi dăm la rece câteva minute înainte de  a servi.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.