Ziarul electronic al arădenilor

Supă de broccoli

Ingrediente:

500 gr brocolli

un cartof mediu

o ceapă

50 gr smântână

150 gr gorgonzola

sare, piper, ulei

Mod de preparare:

Ceapa tocată fin se călește în ulei până devine sticloasă. Se adaugă cartoful tăiat cubulețe și se călesc împreună până se înmoaie cartoful apoi punem și bucățelele de brocolli. Adăugăm apa cât să acoperim legumele și fierbem sub capac. Când legumele s-au fiert se mixează compoziția cu blenderul. În mixul de supă se adaugă smântâna, sare, piper și jumătate din cantitatea de gorgonzola. Mixăm încă un minut să omogenizăm brânza. Servim în boluri mici de supă și ornăm cu gorgonzola rămasă ruptă în bucățele mici.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *