Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Supă de broccoli

Ingrediente:

500 gr brocolli

un cartof mediu

o ceapă

50 gr smântână

150 gr gorgonzola

sare, piper, ulei

Mod de preparare:

Ceapa tocată fin se călește în ulei până devine sticloasă. Se adaugă cartoful tăiat cubulețe și se călesc împreună până se înmoaie cartoful apoi punem și bucățelele de brocolli. Adăugăm apa cât să acoperim legumele și fierbem sub capac. Când legumele s-au fiert se mixează compoziția cu blenderul. În mixul de supă se adaugă smântâna, sare, piper și jumătate din cantitatea de gorgonzola. Mixăm încă un minut să omogenizăm brânza. Servim în boluri mici de supă și ornăm cu gorgonzola rămasă ruptă în bucățele mici.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.