Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Mușchi de purcel la cuptor

Ingrediente:

un mușchi de porc, sau doi mușchi de purcel

sare

piper proaspăt măcinat

o lingură de boia de ardei

câteva fire de cimbru proaspăt

câțiva căței de usturoi

sos de soia

zeama de la o portocală

2-3 linguri de oțet balsamic

câteva ciuperci champignon tăiate felii

Mod de preparare:

Din condimnete, ulei, oțet și zeama de portocală se face o marinată. Se crestează mușchiul, se așează într-o tavă, se adaugă marinata și se lasă câteva ore la frăgezit.

Se dă la cuptor împănat cu ciuperci până carnea devine moale și se servește cu diverse garnituri.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.