Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Piept de porc în zeamă de varză murată

Ingrediente:

piept de porc

zeamă de varză

o foaie de dafin

boabe de muștar

boabe de piper

boabe de ienibahar

sos de soia

usturoi granulat

fulgi de chilli

Mod de preparare:

Se spală pieptul de porc, apoi se crestează bucăți, lăsând șoricul intact. Se pune pieptul astfel crestat într-o cratiță, se adaugă zeama de varză în care s-a pus boabele de mustar, piper și ienibahar și foaia de dafin.

Se lasă să fiarbă la foc potrivit până pătrunde furculița ușor în carne.

Se scoate pe o farfurie, cât este cald se stropește din abundență cu sos de soia, se presară usturoi granulat și fulgi de chili.

Se pune la frigider și când s-a răcit se servește cu gogonele murate.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.