Ziarul electronic al arădenilor

Piept de porc în zeamă de varză murată

Ingrediente:

piept de porc

zeamă de varză

o foaie de dafin

boabe de muștar

boabe de piper

boabe de ienibahar

sos de soia

usturoi granulat

fulgi de chilli

Mod de preparare:

Se spală pieptul de porc, apoi se crestează bucăți, lăsând șoricul intact. Se pune pieptul astfel crestat într-o cratiță, se adaugă zeama de varză în care s-a pus boabele de mustar, piper și ienibahar și foaia de dafin.

Se lasă să fiarbă la foc potrivit până pătrunde furculița ușor în carne.

Se scoate pe o farfurie, cât este cald se stropește din abundență cu sos de soia, se presară usturoi granulat și fulgi de chili.

Se pune la frigider și când s-a răcit se servește cu gogonele murate.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.