Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciuperci la grătar cu piept și pulpe de pui

Ingrediente:

10 ciuperci mai măricele

un kg piept de pui

un kg pulpe de pui dezosate

sare, ulei de măsline, busuioc, piper

5 căței de usturoi

un ardei bulgaresc

Mod de preparare:

Totul se prepară pe grătarul de la cuptor.

Codițele ciupercilor le curățăm și le tocăm mărunt. Spălăm și tranșăm pieptul de pui felii subțirele, la fel și pulpele.

Din uleiul de măsline, busuioc, piper, sare și usturoiul pisat, facem un sos cu care ungem bucățile de piept de pui și pulpele și le așezăm pe grătarul cuptorului.

Codițele de ciuperci tocate le așezăm în interiorul ciupercilor, presărăm sare și piper și picurăm câte puțin ulei de măsline, sau din sosul cu care am uns carnea și punem câteva rondele de ardei iute la fiecare.

Așezăm și ciupercile pe grătar, apoi punem o tavă cu apă pe nivelul inferior grătarului și dăm drumul la cuptor la 200 grade pentr 30-40 minute.

Avem grijă să mai întoarcem carnea și pe partea cealaltă cam pe la jumătatea timpului.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.