Ziarul electronic al arădenilor

Ciuperci la grătar cu piept și pulpe de pui

Ingrediente:

10 ciuperci mai măricele

un kg piept de pui

un kg pulpe de pui dezosate

sare, ulei de măsline, busuioc, piper

5 căței de usturoi

un ardei bulgaresc

Mod de preparare:

Totul se prepară pe grătarul de la cuptor.

Codițele ciupercilor le curățăm și le tocăm mărunt. Spălăm și tranșăm pieptul de pui felii subțirele, la fel și pulpele.

Din uleiul de măsline, busuioc, piper, sare și usturoiul pisat, facem un sos cu care ungem bucățile de piept de pui și pulpele și le așezăm pe grătarul cuptorului.

Codițele de ciuperci tocate le așezăm în interiorul ciupercilor, presărăm sare și piper și picurăm câte puțin ulei de măsline, sau din sosul cu care am uns carnea și punem câteva rondele de ardei iute la fiecare.

Așezăm și ciupercile pe grătar, apoi punem o tavă cu apă pe nivelul inferior grătarului și dăm drumul la cuptor la 200 grade pentr 30-40 minute.

Avem grijă să mai întoarcem carnea și pe partea cealaltă cam pe la jumătatea timpului.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.