Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Tort cu mere și cremă de zahăr ars

Ingrediente:

3 linguri zahăr pentru topit

3 ouă

400 ml. lapte

Esență de vanilie

3 linguri zahăr

4-5 mere

Blat:

două ouă

un praf de sare

două linguri zahăr

o lingură ulei

două linguri făină

o linguriță praf de copt cu șofran

Mod de preaprare:

Crema: Se topește zahărul și apoi se învârte cratița astfel încât să se îmbrace pereții. Merele se curățăm și se taie felii. Se pune feliile de mere în cratiță. Ouăle se amestecă bine cu esența de vanilie și zahărul, se adaugă laptele și se omogenizează. Se toarnă în cratiță peste mere și se dă la cuptorul preîncălzit la foc mediu cam 30-40 min.

Blatul: Albușurile se bat spumă cu un praf de sare. Se adaugă zahărul și se mixează până devin lucioase. În continuare se adaugă gălbenușurile frecate cu ulei, iar la final făina amestecată cu praful de copt.

Blatul se toarnă peste cremă și se lasă la copt 25-30 min. Se lasă la răcit apoi se răstoarnă pe platou.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.