Ziarul electronic al arădenilor

Spate de curcan cu cartofi la cuptor

Ingrediente:

un spate mare de curcan (aprox 1-1.5 kg)

un kg cartofi

o linguriţă turmeric

două fire de rozmarin

sare

varză murată

Mod de preparare:

Carnea de curcan curăţată şi spălată se freacă bine cu turmeric şi sare. Se pune carnea şi o cană apă în tavă şi se dă la cuptor. Se coace o oră întorcând la 15 minute spatele de curcan.

Se curăţă şi se taie jumătăţi cartofii.

Când carnea începe să se rumenească se pun şi cartofii.

Se adaugă puţină apă dacă este necesar.

Cuptorul fiind foarte încins cartofii se coc cam în 15 minute.

Se serveşte preparatul cu murături diverse.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.