Ziarul electronic al arădenilor

Papardele cu ciuperci și cremă de brânză

Ingrediente:

400 gr. paste papardele

180 gr. ciuperci

100 gr. pancetta

160 gr. cremă brânză

ulei de masline

sare

piper

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert. Când apa v-a începe să fiarbă, se pune sare și apoi pastele. Se fierb pentru 6 minute după care se scurg de apă.

Între timp se pune ulei în tigaie și se călesc ciupercile curățate, spălate și tocate.

Când s-a evaporat apa lăsată de ciuperci, se adaugă pancetta tăiată fâșii.

Se lasă să se călească împreună la foc potrivit.

Se adaugă crema de brânză amestecând bine cu o lingură de lemn.

Se pune sare și piper după gust. Se dau la foc mic și se mai lasă 10 minute după care se închide focul.

Se amestecă pastele cu sosul de brânză și ciupercile și se servesc calde.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.