Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Cotlet de porc la grătar cu sos de muștar

Ingrediente:

4 bucăți de cotlet de porc fără os

Sare, piper

ulei de măsline

Sos de muștar

3 lingurițe muștar clasic

o lingurita sos de muștar cu mărar

două linguri zeamă de lămâie

două linguri ulei de măsline

jumătate linguriță mărar uscat

un pic de piper

sare

Mod de preparare:

Cotletul feliat se bate cu ciocanul de șnițele. Se sărează și se piperează pe ambele părți, se acoperă cu o folie alimentară carnea și se pune la frigider o oră. Se încinge o tigaie grill pe care se picură ulei de măsline și se prăjește carnea pe ambele părți.

Pentru sosul de muștar, se pun toate ingredientele într-un bol și se omogenizează până se leagă sosul.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.