Ziarul electronic al arădenilor

Cotlet de porc la grătar cu sos de muștar

Ingrediente:

4 bucăți de cotlet de porc fără os

Sare, piper

ulei de măsline

Sos de muștar

3 lingurițe muștar clasic

o lingurita sos de muștar cu mărar

două linguri zeamă de lămâie

două linguri ulei de măsline

jumătate linguriță mărar uscat

un pic de piper

sare

Mod de preparare:

Cotletul feliat se bate cu ciocanul de șnițele. Se sărează și se piperează pe ambele părți, se acoperă cu o folie alimentară carnea și se pune la frigider o oră. Se încinge o tigaie grill pe care se picură ulei de măsline și se prăjește carnea pe ambele părți.

Pentru sosul de muștar, se pun toate ingredientele într-un bol și se omogenizează până se leagă sosul.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.