Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciorbă de salată verde cu afumătură

Ingrediente:

o salată

un morcov mare, un păstârnac

3 tije ţelină petiol (sau un sfert ţelină rădacină)

o ceapă mare

un ardei gras

5 linguri de ulei

o lingură vegeta

sare dupa gust

două linguri orez

4 ouă

bucăţele de şunculiţă afumată

o legătură mărar

un litru borş (sau zeama de la o lămâie)

Mod de preparare:

Spălăm bine salata şi o tăiem fâşii. Punem legumele tocate în oala cu apă pe care am umplut-o doar pe jumătate. Adăugăm sare iar când s-au fiert, punem o lingură de vegeta şi puţin piper. Punem orezul şi salata în oală şi lăsăm să fiarbă la foc mediu.

Într-o tigaie teflonată, punem câteva linguri ulei şi prăjim şunculiţa afumată. Când s-a rumenit, adăugăm cele 4 ouă bătute bine şi rumenim pe o parte şi pe alta.

O tăiem bucăţele şi o punem în ciorbiţă. La final se adaugă borşul dat într-un clocot şi verdeaţa tocată mărunt. Se poate drege cu iaurt sau smântână.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.