Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciobă de porc cu conopidă și cartofi

Ingrediente:

un kg. os cu carne

2 morcovi

2 cartofi

o ceapă

un gogoșar

o conopidă mică

un pahar smântână

4 căței usturoi

sare, piper

pătrunjel verde

Mod de preparare:

Se fierbe osul cu carne pe jumătate și se aruncă apa. Conopida se desface bucățele, și se opărește în apă clocotită. Se aruncă această apă. Se spală și se curăță legumele, apoi se toacă mărunt și se călesc în ulei. Se adaugă 3-4 litri de apă și osul cu carne. Se fierb 30 minute. Când morcovii sunt fierti se adaugă buchețelele  de  conopidă.

Se drege supa cu smântână.

Se servește supa asezonată cu piper și pătrunjel verde.

sursa: bucatatras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.