Ziarul electronic al arădenilor

Ciobă de porc cu conopidă și cartofi

Ingrediente:

un kg. os cu carne

2 morcovi

2 cartofi

o ceapă

un gogoșar

o conopidă mică

un pahar smântână

4 căței usturoi

sare, piper

pătrunjel verde

Mod de preparare:

Se fierbe osul cu carne pe jumătate și se aruncă apa. Conopida se desface bucățele, și se opărește în apă clocotită. Se aruncă această apă. Se spală și se curăță legumele, apoi se toacă mărunt și se călesc în ulei. Se adaugă 3-4 litri de apă și osul cu carne. Se fierb 30 minute. Când morcovii sunt fierti se adaugă buchețelele  de  conopidă.

Se drege supa cu smântână.

Se servește supa asezonată cu piper și pătrunjel verde.

sursa: bucatatras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.