Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi copţi cu tocană de ceapă

Ingrediente:

un kg cartofi albi

150 ml ulei

3 cepe uscate

3 cepe verzi

două linguri pastă de ardei Kapia

o bucată praz

un ardei roşu

o linguriţă pastă de ardei iute tocat

o linguriţă boia

o legătură pătrunjel verde

sare

Mod de preparare:

Cartofii se coc la cuptor şi se curăţă de coajă.

Ceapa se feliază peştişori, prazul şi ceapa verde se taie rondele, ardeiul cuburi.

Se călesc legumele în ulei. Se sărează.

Se adaugă condimentele roşii. Se amestecă şi se pune jumătate pahar cu apă.

Se fierbe 5 minute.

Tocana de ceapă se serveşte cu cartofii copţi şi mult pătrunjel.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.