Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Budincă de cartofi cu brânză și smântână

Ingrediente:

un kg cartofi

două ouă

100 gr. brânză caciotta (sau telemea)

5 linguri smântână

mărar

sare

unt (pentru uns)

Mod de preparare:

Cartofii se curăță de coajă, se spală și se taie cuburi. Se pun la fiert în apă rece cu sare.

Separat, brânza se dă prin răzătoare.

Ouale se amestecă cu smântână și mărar.

Când cartofii s-au fiert, se scurg de apă și se așeză într-o tavă unsă cu unt.

Peste cartofi se pune un strat de brânză și apoi amestecul de ouă.

Se dă la cuptorul încins la 180 grade până ce se rumenește frumos la suprafață.

Se servește caldă.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.