Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Vițel cu cartofi noi la cuptor

Ingrediente:

Un kg carne de vițel fără os

un kg cartofi noi

250 gr Kaizer

2 morcovi noi

4 fire usturoi verde

un ardei iute

câteva frunzulițe de rozmarin verde

pătrunjel verde

100 ml ulei de măsline

sare de mare

Mod de preparare:

Legumele se curăță, se spală și se taie rondele. Într-o tavă se așează intercalat felii de carne și cartofi. Legumele se presară pe deasupra. Peste carne se pune usturoiul rondele iar peste cartofi frunzulițele de rozmarin. Adăugați o cana cu apă și stropiți cu ulei. Dați la cuptor friptura o oră, jumătate din timp acoperită, jumătate neacoperită.  Serviți friptura rumenă cu pătrunjel tocat deasupra.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.