Ziarul electronic al arădenilor

Varză călită cu cartofi natur

Ingrediente:

500 gr. varză murată

50 gr. ulei

sare, piper

o foaie dafin

4 cartofi mai măricei

un căţel usturoi

mărar pentru décor

Mod de preparare:

Varza se toacă mărunt se spală şi se stoarce bine. Cartofii se curăţă se spală se taie în două apoi se pun la fiert cu un căţel de usturoi, puţină sare şi două linguri de ulei.

Varza se pune cu restul uleiului la călit, se potriveşte de piper, se pune foaia de dafin şi din când în când se mai pune câte o lingură, două de apă.

La final se lasă apa să se evapore bine şi varza să se călească bine.

Se aranjează pe platou cu cartofii natur şi se decorează cu mărar.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.