Ziarul electronic al arădenilor

Tocană de cartofi cu mazăre şi năut

Ingrediente:

2 cartofi

jumătate conservă de mazăre

o conservă de năut

o ceapă roşie

un morcov

ulei de măsline

vegeta, piper, oregano

Mod de preparare:

Ceapa roşie se toacă mărunt şi se pune la călit în ulei de măsline, după câteva minute se adaugă şi morcovul tăiat rondele. Se pune apa şi se lasă câteva minute să fiarbă la foc mic.

Cartofii se taie cuburi, se adaugă peste morcov, se adaugă apă cât să acopere cartofii, se pun condimentele şi se acoperă cu un capac.

Când legumele sunt aproape fierte se adaugă mazărea clătită cu apă rece şi scursă, la fel şi năutul.

Se adaugă condimente dacă este nevoie, se mai lasă circa 5-10 minute pe foc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.