Ziarul electronic al arădenilor

Rulouri din piept de pui în sos

Ingrediente:

un piept de pui

150 ml. vin

2 căței de usturoi

două linguri suc de roșii

două linguri ulei de măsline

sare, piper, praf de usturoi

verdețuri italiene

150 ml. apă

Mod de preparare:

Pieptul de pui se subțiază cu ajutorul cuțitului, să fie cât mai subțire. Se sărează, se piperează și se pune într-un caston pentru marinat. Peste carne se toarnă vinul. Se dă la rece o oră.

Se scoate carnea de pui, se presară cu sare, piper, verdețuri italiene, praf de usturoi și chilli.

Se rulează carnea strâns și se prinde cu scobitori, pentru a nu se desface.

Un vas de ceramica se unge cu o lingură de ulei de măsline. Se pun rulourile din carne, apa, usturoiul tocat, sucul de roșii, se acoperă vasul cu folie de aluminiu și se daă la cuptorul preîncălzit la 170 grade.

Se lasa la cuptor 20 minute, se scoate folia de aluminiu și se mai lasă câteva minute la cuptor.

Se poate servi cu sau fără garnitură.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.