Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui pe pat de vinete şi roşii

Ingrediente:

4 pulpe pui

sare

piper

250 gr roşii cherry

2-3 roşii coapte bine

două vinete mici

4-5 căţei de usturoi

o linguriţă cimbru măcinat

2-3 linguri ulei de măsline

Mod de preparare:

Se încălzeşte cuptorul la 180 de grade. Se curăţă pulpele şi se dau cu sare şi piper.

Vinetele şi roşiile mari se taie în cubuleţe, roşiile cherry în jumătăţi şi usturoiul curăţat în feliuţe. Se amestecă roşiile, vinetele şi usturoiul, apoi se adaugă sare, piper, cimbru şi ulei. Se pune într-o cratiţă amestecul de legume iar deasupra se pun pulpele de pui. Se dă la cuptor pentru aprox .o oră şi 15 min.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.