Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pulpe de pui la cuptor

Ingrediente:

8 pulpe

un morcov

un pătrunjel

sare, piper, o foaie dafin

5 căţei de usturoi

două lămâi

o crenguţă de rozmarin

100 ml vin

o ceapă

Mod de preparare:

Se spală pulpele bine, se curăţă şi se pun la o parte. Într-o oală se pune un litru de apă, se adaugă sare, piper, zarzavatul curăţat, spălat şi tăiat rondele, usturoiul tăiat mărunt, crenguţa de rozmarin, ceapa tăiată în patru şi se pune totul la fiert. Se lasă să fiarbă 10 minute, apoi se dă deoparte, se adaugă sucul de la o lămâie, cealaltă lămâie curăţată de coajă şi tăiata felii şi vinul. Se potriveşte de sare, se lasă să se răcească, apoi se adaugă pulpele şi se lasă la rece de azi pe mâine.

A doua zi se aşează pulpele în tavă, se pune puţină boia dulce peste, se pune din macerat puţin peste pulpe şi se adaugă şi ulei. Se dă la cuptorul în prealabil încins la 200 grade. Vasul se acoperă cu o folie de aluminiu şi se lasă până sunt aproape gata.

Între timp se mai întorc de pe o parte pe cealaltă, apoi se ia folia şi se lasă să se rumeneasca bine.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.