Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui cu rozmarin la cuptor

Ingrediente:

3 pulpe de pui

3 cartofi mari

sare, piper, usturoi, rozmarin uscat

Mod de preparare:

Se spală bine pulpele de pui și se șterg cu un șervet de hârtie. Se ung cu un amestec de usturoi pisat, ulei, sare și piper, se pun în tavă și se dau la cuptor. Se întorc  pe ambele părți să se rumenească frumos. Cartofii se curăță, se taie, se trec și ei printr-un amestec asemănător cu cel al pulpelor în care vom mai adăuga și rozmarin puțin tocat pentru a se elibera mai ușor aroma. După ce pulpițele s-au rumenit pe ambele părți se scot și se adaugă în tavă cartofii cruzi dar și un pahar de apă. Dăm totul la cuptor până se coc cartofii și apoi servim preparatul cald.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.