Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente:

3 pulpe de pui întregi

o ceapă albă

o ceapă roșie

2 morcov

2 ardei kapia roșu

două roșii

piper, sare, oregano

20 ml ulei

Mod de preparare:

Pulpele se spală și se lasă să se scurgă un pic pe un șervet. Curățăm ceapa, morcovii și ardeii kapia de cotoare. Tăiem ceapa peștișori, morcovii rondele, ardeii bețigașe și roșiile felii. Într-o tavă de yena punem uleiul așezăm în straturi legumele astfel: ceapa albă, ceapa roșie, morcovii, ardeiul kapia și roșiile.

Se presară sare, piper și oregano. Peste legume se așează pulpele pe care le condimentăm cu sare, piper și oregano. Punem 50 ml de apă, acoperim cu folie și dăm la cuptor la foc mic 45 min. După ce se termină cele 45 de min se scoate tava, se ia folia și se mai dă la cuptor încă 15 min. Se servește caldă cu mămăliguță sau fără.

sursa: bucatatras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.