Ingrediente:
4 pulpe întregi cu os
4 zucchini
500 gr. ciuperci
2 ardei iuți roșii
oregano uscat, sare, boia, curry, scorțișoară
ulei de măsline
sos soia
anason măcinat
usturoi
Mod de preparare:
Se taie pulpele în două, se pun într-un castron și se marinează cu puțin sos de soia, boia, ulei de măsline și curry și se lasă aproximativ o oră, timp în care se pregătesc legumele.
Se taie zucchini în 4 și apoi cubulete, ciupercile se taie bucăți nu foarte mici, se așează într-o tavă, se pune peste legume puțin ulei de măsline, oregano uscat, sare, câteva felii de ardei iute, usturoi și se dau la cuptor la foc potrivit, acoperind tava cu o folie de aluminiu.
Pulpele se pun într-o altă tavă tapetată cu hârtie de copt înmuiată înainte în apa rece și stoarsă bine, apoi se acoperă tot cu hârtie de copt și se lasă la cuptor la foc mic până când se pătrund bine.
Când legumele sunt gata, se rade peste ele puțină brânză afumată.
sursa: bucataras.ro