Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Ingrediente:

4 pulpe întregi cu os

4 zucchini

500 gr. ciuperci

2 ardei iuți roșii

oregano uscat, sare, boia, curry, scorțișoară

ulei de măsline

sos soia

anason măcinat

usturoi

Mod de preparare:

Se taie pulpele în două, se pun într-un castron și se marinează cu puțin sos de soia, boia, ulei de măsline și curry și se lasă aproximativ o oră, timp în care se pregătesc legumele.

Se taie zucchini în 4 și apoi cubulete, ciupercile se taie bucăți nu foarte mici, se așează într-o tavă, se pune peste legume puțin ulei de măsline, oregano uscat, sare, câteva felii de ardei iute, usturoi și se dau la cuptor la foc potrivit, acoperind tava cu o folie de aluminiu.

Pulpele se pun într-o altă tavă tapetată cu hârtie de copt înmuiată înainte în apa rece și stoarsă bine, apoi se acoperă tot cu hârtie de copt și se lasă la cuptor la foc mic până când se pătrund bine.

Când legumele sunt gata, se rade peste ele puțină brânză afumată.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.