Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Paste cu şuncă şi morcovi

Ingrediente:

o pungă de paste (400 gr.)

o ceapă

un morcov

delikat de găină

500 ml. smântână

300 gr. şunculiţă

piper

Mod de preparare:

Se pune într-o oală apă la fiert cu o linguriţă de sare în cae se adaugă pastele. Se lasă să fiarbă 8-10 minute.

Se taie şunculiţa mărunt şi se prăjeşte în puţin ulei. Ceapa se taie mărunt iar morcovul curăţat se dă prin răzătoarea mică. Peste şunculiţa prăjită se adaugă ceapa şi morcovul şi se mai călesc puţin, apoi se adaugă condimentele şi smântâna, după care se amestecă şi se lasă să fiarbă cam 10 minute la foc mic.

Când pastele s-au fiert se strecoară şi se pun într-un bol mai mare, se adugă sosul peste ele şi se amestecă.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.