Ziarul electronic al arădenilor

Paste cu şuncă şi morcovi

Ingrediente:

o pungă de paste (400 gr.)

o ceapă

un morcov

delikat de găină

500 ml. smântână

300 gr. şunculiţă

piper

Mod de preparare:

Se pune într-o oală apă la fiert cu o linguriţă de sare în cae se adaugă pastele. Se lasă să fiarbă 8-10 minute.

Se taie şunculiţa mărunt şi se prăjeşte în puţin ulei. Ceapa se taie mărunt iar morcovul curăţat se dă prin răzătoarea mică. Peste şunculiţa prăjită se adaugă ceapa şi morcovul şi se mai călesc puţin, apoi se adaugă condimentele şi smântâna, după care se amestecă şi se lasă să fiarbă cam 10 minute la foc mic.

Când pastele s-au fiert se strecoară şi se pun într-un bol mai mare, se adugă sosul peste ele şi se amestecă.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.