Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Mâncare de praz cu aripioare de pui

Ingrediente:

un kg praz, 5-6 aripioare pui, o legătură pătrunjel, 2-3 linguri bulion, sare, piper

Mod de preparare:

Se prăjesc aripioarele în ulei, dar nu de tot. Se taie prazul rondele. Se adaugă peşte carne şi se lasă până devine sticlos. Se completează cu apă, se adaugă sare şi piper şi se lasă să fiarbă la foc mic, până scade apa. Când este fiert se adaugă bulionul şi se mai dă într-un clocot. După ce se stinge focul se adaugă pătrunjel verde tocat mărunt.

sursa: caietulcuretete.com

By Actualități Arad

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.