Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Mâncare de fasole verde cu leurdă

Ingrediente:

un kg. fasole verde

5-6 roşii

o ceapă

două legături leurdă

3 linguri ulei

vegeta, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa se curăţă, se spală şi se toacă mărunt. Fasolea se curăţă, se spală şi se rupe bucăţi potrivite. Roşiile se toacă cubuleţe.

Într-o cratiţă se căleşte ceapa în ulei 3-4 minute.

Se adaugă vegeta şi piper.

Se adaugă fasolea, se completează cu apă şi se fierbe 20-25 minute.

Se adaugă roşiile şi leurda tocată şi se mai fierbe 5 minute.

Se introduce în cuptorul preîncălzit pentru 25-30 minute până scade zeama.

Se potriveşte de sare şi piper.

Se serveşte caldă, dar este bună şi rece.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.