Ziarul electronic al arădenilor

Friptură de porc cu ciuperci la tavă

Ingrediente:

600 gr. pulpă de porc

400 gr. ciuperci din conservă

6 căței de usturoi

100 gr. vin alb

4-5 linguri ulei de măsline

o cană de apă (200 gr.)

o linguriță de vegeta

sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se împarte în trei bucăți. Într-o tavă se pune fiecare bucată sărată și piperată, se stropește cu ulei de măsline, vin și se pune o cană de apă. Tava se introduce la cuptor la 220 de grade pentru 10 minute. Când s-a rumenit puțin, carnea se taie felii mai mici.

Se dă din nou la cuptor și se lasă până se frăgezește bine. Când este aproape gata se pun ciupercile peste carne, se adaugă usturoiul tăiat felii și lingurița de vegeta.

Se mai lasă 10 minute la cuptor.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.