Ziarul electronic al arădenilor

Cotlet de porc la cuptor

Ingrediente:

900 gr. cotlet de porc fără os

8 cartofi

piper, vegeta, boia dulce

ulei de măsline extra virgin

sos de usturoi

Mod de preparare:

Se condimentează carnea cu piper, vegeta și boia. Se pune o felie de cotlet într-o pungă, cu un ciocan se bate bine pe ambele părți.

Fiecare cartof se taie în jumătate, apoi felii mai groase.

Se condimentează cu vegeta și boia. Se pune peste cartofi o lingură cu ulei de măsline și se amestecă

Într-o tavă de cuptor se pun 2-3 linguri ulei de măsline, apoi se pun cartofii, peste care se așează bucățile de cotlet, se pune puțin ulei de măsline deasupra bucăților de carne. Se dă la cuptorul preîncălzit la 190-200 gr. cca 120 – 130 de minute. Se servește cu murături.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.