Ziarul electronic al arădenilor

Coroniță de miel cu legume

Ingrediente:

coaste de miel netăiate

un plic de condimente speciale pentru miel

500 ml vin roșu

o căpățână de usturoi

salvie

rozmarin

50 ml ulei de măsline

legume de orice fel (morcovi, cartofi, dovlecel, fenicul, ciuperci)

sare

piper

Mod de preparare:

Costițele condimentate cu praful din plic, usturoiul pisat, sare și piper după gust se pun într-un vas, se pune vinul, uleiul, se freacă bine costițele cu tot acest amestec, se acoperă vasul și se ține la frigider până a doua zi.

Legumele se taie cuburi mai mari. Într-o tavă se pun costițele vertical legate cu ață alimentară, în mijloc se pun legumele și pe lângă costițe se pun frunze de salvie și o ramură de rozmarin. Se pune baițul de la marinat, se acoperă cu folie de aluminiu și se lasă la cuptor la foc mic o oră.

Se servește costița tăiată, cu legume și salată verde.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.