Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Coaste de porc la cuptor

Ingrediente:

cca 1,800 kg. coaste de porc proaspete

400 g roşii cubuleţe

ulei de măsline

sare, piper, cimbru

usturoi

Mod de preparare:

Coastele le porţionăm, le spălăm şi apoi le condimentăm cu sare, piper, cimbru şi usturoi tocat mare. Peste ele adăugam cca jumătate căniţă de ulei de măsline, amestecăm şi lăsăm cca. 4-5 ore să se odihnească, astfel se vor amesteca aromele. Apoi le aşezăm într-o tavă punem peste coaste o cana de apă şi le dăm la cuptor cca două ore la foc mediu. Scoatem tava şi adăugăm roşiile, mai lăsăm 20 min. şi apoi le servim cu piure sau altă garnitură.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.