Ziarul electronic al arădenilor

Ciorbă de oase de porc

Ingrediente:

2 morcovi
un pahar orez
două cepe
2 ardei grași
o țelină
sare
un litru borș
ardei iute
o legătură leuștean
carne/oase de porc
un păstârnac
o lingură delicat de legume

Mod de preparare:

Se spală carnea și se pune la fiert. După ce dă în clocot se aruncă prima apă. Între timp se pune la fiert ceapa, morcovul, țelina, ardeiul și păstârnacul tocate cubulețe, apoi se adaugă și orezul. După ce au fiert legumele adăugăm bucățile de carne, mai așteptăm vreo 10 minute după care adăugăm borșul, delicatul, sarea, ardeiul iute și leușteanul tocate mărunt. Mai lăsăm puțin la fiert și apoi se poate servi.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.