Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Ciorbă de oase de porc

Ingrediente:

2 morcovi
un pahar orez
două cepe
2 ardei grași
o țelină
sare
un litru borș
ardei iute
o legătură leuștean
carne/oase de porc
un păstârnac
o lingură delicat de legume

Mod de preparare:

Se spală carnea și se pune la fiert. După ce dă în clocot se aruncă prima apă. Între timp se pune la fiert ceapa, morcovul, țelina, ardeiul și păstârnacul tocate cubulețe, apoi se adaugă și orezul. După ce au fiert legumele adăugăm bucățile de carne, mai așteptăm vreo 10 minute după care adăugăm borșul, delicatul, sarea, ardeiul iute și leușteanul tocate mărunt. Mai lăsăm puțin la fiert și apoi se poate servi.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.