Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi la cuptor cu oregano şi lămâie

Ingrediente:

un  kg de cartofi

o ceşcuţă şi jumătate de ulei de măsline

o ceapă (tăiată mărunt)

3-4 căţei de usturoi (tăiaţi mărunt)

o jumătate de ceşcuţă de suc de lămâie

vegeta

o linguriţă de oregano

piper după gust

Mod de preparare:

Se taie cartofii rondele, se adaugă toate ingredientele, se condimentează şi se aşează totul în tava de copt. Se adaugă aproximativ două căni de apă, astfel încât cartofii să rămână aproape acoperiţi cu apa.

Se pune tava la cuptorul în prealabil încălzit la 220 de grade pentru aproximativ o oră .

Când apa s-a evaporat şi cartofii prind culoare sunt gata.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.