Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Cartofi la cuptor cu oregano şi lămâie

Ingrediente:

un  kg de cartofi

o ceşcuţă şi jumătate de ulei de măsline

o ceapă (tăiată mărunt)

3-4 căţei de usturoi (tăiaţi mărunt)

o jumătate de ceşcuţă de suc de lămâie

vegeta

o linguriţă de oregano

piper după gust

Mod de preparare:

Se taie cartofii rondele, se adaugă toate ingredientele, se condimentează şi se aşează totul în tava de copt. Se adaugă aproximativ două căni de apă, astfel încât cartofii să rămână aproape acoperiţi cu apa.

Se pune tava la cuptorul în prealabil încălzit la 220 de grade pentru aproximativ o oră .

Când apa s-a evaporat şi cartofii prind culoare sunt gata.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.