Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi cu pulpe de pui la cuptor

Ingrediente:

3 pulpe de pui

500 gr. cartofi medii

un ardei gras roşu

un morcov potrivit de mare

o ceapă

o linguriţă boia de ardei

100 ml suc de roşii

sare, piper

o linguriţă cimbru uscat

două linguri ulei

pătrunjel verde

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se spală şi se taie în patru pe lungime. Se spală pulpele, se curăţă, apoi se taie în două fiecare.

Într-un vas termorezistent se pune ulei, legumele curăţate şi tăiate cubuleţe, cartofii şi carnea, apoi sucul de roşii, sarea, piperul, boiaua şi cimbrul.

Se amestecă toate ingredientele ca să se întrepătrundă aromele, apoi se întroduc la cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 45 de minute la o temperatură de 180 de grade.

Pe la jumătatea timpului de coacere se scoate tava din cuptor şi se amestecă iar ingredientele.

Se serveşte mâncarea cât este călduţă cu pătrunjel verde tocat deasupra.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.