Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Cartofi cu ceapă și kaiser la cuptor

Ingrediente:

un kg. de cartofi

o ceapă albă

kaizer

cașcaval felii

busuioc, sare, piper

ulei de măsline

Mod de preparare:

Cartofii se pun la fiert în coajă cu apă și sare pentru 20-30 minute. Se curăță de coajă cât sunt încă calzi, se taie rondele și se așează un strat într-o tavă termorezistentă, se pune sare, piper și busuioc deasupra.

Ceapa se taie julien, se pune la călit în ulei de măsline până se înmoaie puțin, se adaugă și kaizerul tăiat fâșii, se mai lasă câteva minute și se adaugă peste stratul de cartofi.

Se acoperă cu un alt strat de cartofi, se pun condimentele, cașcavalul tăiat cuburi.

Se dă la cuptor pentru 40 minute.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.