Ziarul electronic al arădenilor

Cartofi cu aripioare de pui la cuptor

Ingrediente:

8 aripioare de pui

Jumătate kg de cartofi

două cepe potrivite

un ardei gras galben

un ardei gras roșu

un ardei iute

o căpățână de usturoi

două linguri cu pastă de roșii

condimente după gust: sare, ardei iute pudră, busuioc și rozmarin

Mod de preparare:

Rumenim aripioarele, adăugăm ardeii feliați, usturoiul și ceapa și le călim pentru 5-10 minute. Așezăm totul peste cartofii condimenați din plin cu sare, ardei iute pudră, busuioc și rozmarin și dăm tava la cuptor până ce cartofii sunt bine pătrunși. Adăugăm pasta de roșii și mai lăsăm câteva minute în cuptor. Se servesc calzi.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.