Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Tort răcoros cu iaurt

Ingrediente:

un pachet de pişcoturi

zeama din compot

coaja rasă de la o lămâie

500 ml frişcă lichidă

500 ml iaurt

esenţă de vanilie

o cană zahăr pudră

două pliculeţe de gelatină

zeama de la o lămâie

Mod de preparare:

Se pune gelatina la înmuiat într-un pahar cu apă. Se bate frişca lichidă şi se dă puţin la rece. Apoi se mixează frişca cu zahărul şi cu gelatina topită. La sfârşit se încorporează esenţa de vanilie, zeama de lămâie, coaja rasă de lămâie şi iaurtul.

Se înmoaie pişcoturile în zema din compot şi se îmbracă cu ele pereţii unui vas. Se umple cu crema de iaurt. Se dă prăjtura la rece pentru 12 ore, după care se răstoarnă şi poate fi servit.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.