Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Tort cu cremă de gris

Ingrediente:

un pachet de margarină

un litru de lapte

200 gr. zahăr pudră

3 gălbenușuri

un pahar de gris

un compot de piersici

două linguri de gelatină

pișcoturi de șampanie

o lingură de cacao

2 kiwi

Mod de preparare:

Se pune laptele la fiert în oala cu grisul și se amestecă într-una până se îngroașă apoi se lasă să se răcească. Se bate margarina cu zahărul pudră adăugând, unul câte unul, gălbenușurile.

Se adaugă câte o lingură din grisul cu lapte și se bate într-una până se termină compoziția de gris. Se împarte compoziția în două și în una din ele se pune cacao și se amestecă bine.

Într-un pic din siropul de piersici se punem gelatina să se umfle 5 min. Se strecoară piersicile și se mixează bine să se facă un piure.

După ce s-a umflat gelatina, se încălzește  puțin, se diluează și se lasă să se răcească, apoi se adaugă în piureul de piersici.

Pe o tavă se așează pilcoturile înmuiate puțin în siropul de la piersici, se adaugă prima compoziție cu cacao, se nivelează, apoi a doua, cea albă, și la sfârșit piureul de piersici.

Se dă la rece aproximativ 2-3 ore.

După ce s-a răcit se ornă cu kiwi tăiate felii sau cu alt fructe.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.