Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Tocăniţă de cartofi

Ingrediente:

un kg cartofi

2 morcovi

o ceapă

bulion

pătrunjel

sare

piper

Mod de preparare:

Cartofii îi curăţăm de coajă, îi spălăm şi îi tăiem cuburi. Ceapa o tocăm mărunt şi o călim într-o tigaie cu puţin ulei încins. Adăugăm morcovul curăţat, spălat şi tăiat rondele. Lăsăm 2-3 minute după care adăugăm cartofii.

Separat diluăm bulionul în puţină apă şi îl adăugăm peste cartofi. Dacă este necesar mai adăugăm apă cât să acopere cartofii.

Lăsăm să fiarbă la foc potrivit. Se potriveşte de sare şi piper şi la urmă adăugăm pătrunjel tocat.

Se serveşte caldă.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.