Ziarul electronic al arădenilor

Scrisoare către vecini: “Să vă controlaţi partidele de sex”

somnUn clujean a primit de la nişte vecini o scrisoare pe care nu o va uita niciodată. Tudor H. este manager al unui club cunoscut în oraş şi a scris pe facebook că într-o dimineaţă când s-a trezit a găsit o scrisoare lipită pe uşă. Mesajul era semnat “vecinii de la apartamentul 11”.

Rugămintea vecinilor era de a nu mai fi deranjaţi de partidele “uriaşe” de sex. “Vă rugăm să vă controlaţi partidele de sex pentru că acestea să nu mai fie o problemă pentru liniştea publică. Vă reamintim că nu locuiţi singuri în bloc şi ne deranjaţi deja de prea mult timp. Am încetat să mai numărăm de câte ori ne-aţi trezit în mijlocul nopţii sau n-am putut adormi seara decât după ce aţi terminat. Păstraţi-vă gemetele/ţipetele, scârţâitul patului etc pentru intimitatea voastră. Contăm pe bunul vostru simţ ca această situaţie să se schimbe şi să evităm alte neplăceri de ambele părţi. Mulţumim! Vecinii de la apart. 11!”.

Mesajul vecinilor sună ca un ultimatum semn că răbdarea acestora a ajuns la final. În astfel de cazuri, vecinii de la apartamentul 11 pot fie să cheme Poliţia, chiar în timp ce vecinii de la apartamentul 10, “trag o partidă de sex necontrolată”, pentru ca agenţii să constate cu propriile simţuri realitatea, aşa cum prevede Ordonanţa 2/2001, privind regimul sancţiunilor contravenţionale, fie să sesizeze Poliţia Locală care este dotată cu un aparat de măsurare nivelului zgomotului. În caz că numărul decibelilor este depăşit, vecinii de la apartamentul 10 pot fi amendaţi.

După ce Tudor H. a postat scrisoarea vecinilor de la apartamentul 11, pentru amuzamentul tututor, un al clujean, un cunoscut fotoreporter a postat o scrisoare similară, lipită pe uşa de la apartament de un vecini prea scupulos. “Orele de linişte sunt între 22 şi 08. Vă rog să vă faceţi patul din dormitor seara înainte de ora 22 şi dimineaţa după ora 08. Nu mai putem accepta gălăgie noaptea, cum a fost azi noapte la ora 02!”, este scrisoarea pe care a primit C.S.

sursa: evz.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.