Ziarul electronic al arădenilor

Dumnezeu, dat în judecată pentru trafic de influenţă şi înşelăciune

judecata1Un deţinut este protagonistul uneia dintre cele mai ciudate plângeri penale din istorie.

El a făcut o plângere împotriva lui Dumnezeu, pe care l-a acuzat de trafic de influenţă şi înşelăciune.

De asemenea, o româncă a chemat în instanţă 104 de personalităţi ale lumii, printre care Barack Obama, Regina Angliei sau Prinţul Charles. Chiar dacă stârnesc amuzamentul, judecătorii au obligaţia de a înregistra plângerile depuse, informează România TV.

Instanţele din România se confruntă cu solicitări din ce în ce mai bizare. Un sucevean a revendicat Moldova, spunând că el este urmaşul lui Ştefan cel Mare.

De asemenea, o femeie din Iaşi a dat în judecată gara din Iaşi că îi interceptează gândurile. Mai mult, o româncă supărată de soluţionarea unui dosar din Anglia a chemat în instanţă 104 personalităţi ale lumii, printre care şi Barack Obama, Regina Angliei şi Prinţul Charles.

Cea mai ciudată solicitare dintre toate este cea a unui deţinut care l-a dat în judecată pe Dumnezeu. Deţinutul din Timişoara spune că a făcut un contract cu Dumnezeu, chiar la botez, şi anume că Dumnezeu s-a angajat să îl ferească de necazuri, în schimb deţinutul i-a oferit rugăciuni.

Cum Dumnezeu nu s-a ţinut de promisiune şi a ajuns la închisoare, l-a dat în judecată pentru înşelăciune, trafic de influenţă şi primire de foloase necuvenite.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.