Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Tartă cu spanac şi soia

Ingrediente:

400 gr. aluat foietaj

180 gr. spanac

3 legături de ceapă verde

un morcov

100 gr. soia granule

o linguriţă condiment granule legume

piper

sare

Mod de preparare:

Aluatul se lasă să se dezgheţe. Spanacul se opăreşte, morcovul se rade pe răzătoarea mică şi ceapa se taie mărunt. Într-o cratiţă se pune soia, o linguriţă de granule de legume şi se pune apa fierbinte cât să acopere de două degete soia. Ceapa, morcovul cu puţină sare se călesc într-o cratiţă, se adaugă spanacul, apoi se adaugă soia scursă de apă şi se lasă pe foc 20 minute la foc mic, să scadă zeama.

Se ia o formă de tartă de silicon cu diametrul de 22 cm. Se întinde foaia de aluat apoi se decupează cu o farfurie mai mare, o formă rotundă.

Se unge forma cu ulei de măsline, se aşează aluatul şi pe pereţii formei, se toarnă umplutura şi apoi se formează o spiraţă cu fâşii din aluat.

Se dă forma la cuptorul preîncălzit, până începe să crească aluatul şi devine rumen.

Se poate servi atât caldă cât şi rece.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.