Ziarul electronic al arădenilor

Tagliatelle cu carne de porc

Ingrediente:

450 gr. carne macră de porc

200 gr. tagliatelle

două roșii mari, cărnoase

sare, piper

busuioc mărunțit

Mod de preparare:

Se taie carnea cubulețe mici. Roșiile se curăță de coajă și se taie mărunt.

Se punem o tigaie pe foc, când s-a încins se adaugă ulei și apoi se pun bucățele de carne. Se presară sare și piper și se lasă să se pătrundă bine carnea, apoi se adaugă roșiile și se lasă să scadă.

La final se adaugă busuioc mărunțit. Cât timp se pregătește carnea se pune și apa la fiert pentru paste. Se adaugă tagliatelele, se amestecă bine cca 4-5 min, apoi se scot în strecurătoare și se scurg de apă. Se așează pe farfurie și deasupra se pune carnea cu sosul de roșii.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.