Ziarul electronic al arădenilor

Supă de castraveţi muraţi

Ingrediente:

6 castraveţi muraţi

3 morcovi mici

50 gr. unt

o lingură făină

un litru supă de pui

150 gr. spaghete (tăiţei)

200 gr. smântână

o legătură mărar

sare, piper

Mod de preparare:

Castraveţii se taie rondele. Morcovii se curăţă şi se taie rondele. Se prepară un litru de supă dintr-un cub de concentrat.

Într-o oală se topeşte untul şi se călesc castraveţii 3-4 minute. Se adaugă făina şi se amestecă bine.

Se adaugă morcovii şi supa şi se fierbe 20 minute. Se adaugă pastele şi se mai fierbe 10 minute.

Se amestecă smântâna cu mărarul tocat şi se toarnă în oală. Se mai fierbe 5 minute, se potriveşte de sare şi piper şi este gata.

Se consumă caldă.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.