Ingrediente:
jumătate pachet spaghete
3 linguri ulei
două fire ceapă verde
un ardei roșu
cca 200 gr. pleurotus
cca 50 gr. gorgonzola
cca 80 gr. branză cu mucegai alb
sare, piper
pătrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Se pun spaghetele la fiert în apă clocotită cu sare, se fierb 5 minute, apoi se scurgem de apă. Ceapa și ardeiul se curăță, se taie bucăți. Se pun la călit într-o tigaie cu 3 linguri de ulei.
Ciupercile se spală, se taie bucăți și se adaugă în tigaie. Se punem sare și piper după gust și se călesc până scade apa lăsată de ciuperci.
Se adaugă brânzeturile, se amestecă până se topesc și formează un sos. Se adaugă în tigaie spaghetele fierte, se amestecă, se presară pătrunjel verde tocat și se servesc.
sursa: bucataras.ro