Ziarul electronic al arădenilor

Spaghete cu ciuperci și brânzeturi

Ingrediente:

jumătate pachet spaghete

3 linguri ulei

două fire ceapă verde

un ardei roșu

cca 200 gr. pleurotus

cca 50 gr. gorgonzola

cca 80 gr. branză cu mucegai alb

sare, piper

pătrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Se pun spaghetele la fiert în apă clocotită cu sare, se fierb 5 minute, apoi se scurgem de apă. Ceapa și ardeiul se curăță, se taie bucăți. Se pun la călit într-o tigaie cu 3 linguri de ulei.

Ciupercile se spală, se taie bucăți și se adaugă în tigaie. Se punem sare și piper după gust și se călesc până scade apa lăsată de ciuperci.

Se adaugă brânzeturile, se amestecă până se topesc și formează un sos. Se adaugă în tigaie spaghetele fierte, se amestecă, se presară pătrunjel verde tocat și se servesc.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.