Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Sarmale cu carne de pui

Ingrediente:

500 gr piept de pui

două cepe

200 gr. orez

sare, piper, cimbru, mărar

două căpăţâni varză murată

o bucată cârnat afumat picant

untură de porc

200 ml bulion

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală bine frunzele de varză. În robot se pun carnea, ceapa, orezul, sare şi piper.

Se mixează până la omogenizare.

Se umplo foile de varză formând sărmăluţe.

Se aşează într-o cratiţă unsă cu untură de porc, presărând între straturi cimbru şi mărar.

Se adaugăm apă cât să le acopere.

Se pune bulionul şi se lasă să fiarbă la foc mic mişcând deseori de oala circular.

sursa: bucataras.ro

 

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.