Ziarul electronic al arădenilor

Sarmale cu carne de pui

Ingrediente:

500 gr piept de pui

două cepe

200 gr. orez

sare, piper, cimbru, mărar

două căpăţâni varză murată

o bucată cârnat afumat picant

untură de porc

200 ml bulion

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală bine frunzele de varză. În robot se pun carnea, ceapa, orezul, sare şi piper.

Se mixează până la omogenizare.

Se umplo foile de varză formând sărmăluţe.

Se aşează într-o cratiţă unsă cu untură de porc, presărând între straturi cimbru şi mărar.

Se adaugăm apă cât să le acopere.

Se pune bulionul şi se lasă să fiarbă la foc mic mişcând deseori de oala circular.

sursa: bucataras.ro

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.