Ziarul electronic al arădenilor

Sardine la cuptor

Ingrediente:

500 gr. sardine

200 gr. pesmet

jumătate cățel usturoi

ulei de măsline cât cuprinde

3 – 4 crenguțe pătrunjel verde

sare

Mod de preparare:

Se curăță și se spală sardinele.

Se taie usturoiul și pătrunjelul mărunt. Se încorporează pesmetul, usturoiul, pătrunjelul, sarea și puțin câte puțin uleiul. Se amestecă până când pesmetul a absorbit uleiul și formează o compoziție de consistentă.

Se trec sardinele prin compoziția obținută și se pun într-o tavă, unde în prealabil se pune hârtie de copt.

Se pun sardinele la cuptorul în prealabil încălzit la 180 de grade pentru aproximativ 10 – 15 minute.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.