Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Sardine la cuptor

Ingrediente:

500 gr. sardine

200 gr. pesmet

jumătate cățel usturoi

ulei de măsline cât cuprinde

3 – 4 crenguțe pătrunjel verde

sare

Mod de preparare:

Se curăță și se spală sardinele.

Se taie usturoiul și pătrunjelul mărunt. Se încorporează pesmetul, usturoiul, pătrunjelul, sarea și puțin câte puțin uleiul. Se amestecă până când pesmetul a absorbit uleiul și formează o compoziție de consistentă.

Se trec sardinele prin compoziția obținută și se pun într-o tavă, unde în prealabil se pune hârtie de copt.

Se pun sardinele la cuptorul în prealabil încălzit la 180 de grade pentru aproximativ 10 – 15 minute.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.