Ziarul electronic al arădenilor

Sărăţele cu şuncă şi caşcaval

 Ingrediente:

un aluat foietaj

un ou

50 gr. şuncă feliată

100 gr. caşcaval

sare grunjoasă

piper

seminţe de mac

Mod de preparare:

Aluatul se lasă la dezgheţat. Gălbenuşul se bate bine cu puţin lapte. Aluatul se pune pe foaia de copt (de mărimea tăvii) şi se îndreaptă cu sucitoarea. Se taie pătrate de 3-4 cm şi se pun în tava de copt. Se despart pătratele, şi se ung cu gălbenuş de ou. Se presară sare grunjoasă şi piper.

Se pune o bucăţică de şuncă pe fiecare pătrăţel. Se rade caşcaval pe toată suprafaţa.

Se presară uniform seminţe de mac. Se introduce tava în cuptorul preîncălzit 20-25 minute, şi se lasă până se rumenesc frumos. Se lasă la răacit înainte de servire.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.