Ziarul electronic al arădenilor

Salată de pui cu ananas

Ingrediente:

piept de pui

4-5 linguri de ananas bucăţi din compot

2-3 linguri de porumb

1-2 castraveţi muraţi

o bucată de păstârnac

3-4 linguri de maioneză

sare, piper

Mod de preparare:

Ananasul se pune într-o sită să se scurgă zeama.

Pieptul de pui se pune la fiert împreună cu păstârnacul curăţat de coajă 15-20 minute după care se taie cuburi.

Castraveţii se taie cuburi mici, se amestecă cu bucăţile de pui, porumbul scurs de zeamă şi ananasul.

Se adaugă sare, piper după gust şi maioneză.

Se amestecă totul bine până se omogenizează.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.