Ziarul electronic al arădenilor

Salată de paste cu salam

Ingrediente:

200 gr. paste

o legătură ceapă verde

un castravete

un ardei capia

3 roșii

100 gr. costiță afumată

150 gr. salam crud uscat

100 gr. brânză telemea de oaie

100 gr. brânză feta

o lingură oțet de vin roșu

3 linguri ulei de măsline

piper, sare

Mod de preparare:

Pastele se fierb după indicațiile de pe pachet, se trec pe sub un jet de apă rece și se scurg. Se lasă la răcit. Legumele se spală și se toacă mărunt. Costița și salamul se taie pătrățele. Brânza se taie pătrățele.

Într-un castron se pun toate ingredientele și se amestecă. Se presară piper și sare dacă este nevoie. Se pune oțetul și uleiul și se amestecă bine.

Prin amestecare se formează un sos din ulei și brânza feta.

Se lasă 15 minute să se omogenizeze gusturile și se poate servi.

sursa: bucataras.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.