Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de pui cu iaurt la cuptor

Ingrediente:

un kg pulpe inferioare de pui

200 gr iaurt

o legătură de pătrunjel

câteva linguri de ulei de măsline

zeama de la o jumătate de lămâie

condimente pentru pui

3 căței de usturoi

ierburi de Provence

sare

Mod de preparare:

Într-un robot de bucătărie sau un blender punem iaurtul, pătrunjelul, 2-3 linguri de ulei de măsline, zeama de la jumătate de lămâie, cățeii de usturoi, ierburi de Provence, un mix de condimente pentru carne de pui. Mixăm totul până obținem o pastă omogenă pe care o turnăm peste pulpele de pui și lăsăm totul la marinat pentru cel puțin două ore sau peste noapte. Punem apoi pulpele într-o tavă fără a pune și marinata și dăm pulpele la cuptor la 200 de grade pentru 45-60 de minute sau până ce pulpele se rumenesc frumos deasupra. Se servesc calde alături de o garnitură la alegere.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.