Ingrediente:
un kg pulpe inferioare de pui
200 gr iaurt
o legătură de pătrunjel
câteva linguri de ulei de măsline
zeama de la o jumătate de lămâie
condimente pentru pui
3 căței de usturoi
ierburi de Provence
sare
Mod de preparare:
Într-un robot de bucătărie sau un blender punem iaurtul, pătrunjelul, 2-3 linguri de ulei de măsline, zeama de la jumătate de lămâie, cățeii de usturoi, ierburi de Provence, un mix de condimente pentru carne de pui. Mixăm totul până obținem o pastă omogenă pe care o turnăm peste pulpele de pui și lăsăm totul la marinat pentru cel puțin două ore sau peste noapte. Punem apoi pulpele într-o tavă fără a pune și marinata și dăm pulpele la cuptor la 200 de grade pentru 45-60 de minute sau până ce pulpele se rumenesc frumos deasupra. Se servesc calde alături de o garnitură la alegere.
sursa: bucataras.ro