Site-ul nostru web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți și personaliza experiența și pentru a afișa reclame (dacă există). Site-ul nostru web poate include, de asemenea, cookie-uri de la terți precum Google Adsense, Google Analytics, Youtube. Prin utilizarea site-ului, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Ne-am actualizat Politica de confidențialitate. Vă rugăm să faceți clic pe butonul pentru a verifica Politica noastră de confidențialitate.

Pulpe de curcan cu mâncare de cartofi

Ingrediente:

un praz

3-4 pulpe de curcan

2 căței de usturoi

5-6 cartofi

50 ml vin alb

ulei de măsline

2-3 pahare de apă

sare/piper

rozmarin proaspăt

opțional, pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

Prazul se curăță și se taie rondele. Se pune la călit în uleiul de măsline.

Pulpele de curcan se pun într-o crăticioară, se adaugă un pahar de apă și vinul și se lasă la foc mic să fiarbă.

Se adaugă și cartofii și prazul călit și apă cât să acopere.

La final se pune și usturoiul tăiat rondele, condimentele și frunzele de rozmarin.

Se presară pătrunjel proaspăt.

sursa: bucataras.ro

By Actualități Arad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Știri similare

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.