Ziarul electronic al arădenilor

Pulpe de curcan cu mâncare de cartofi

Ingrediente:

un praz

3-4 pulpe de curcan

2 căței de usturoi

5-6 cartofi

50 ml vin alb

ulei de măsline

2-3 pahare de apă

sare/piper

rozmarin proaspăt

opțional, pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

Prazul se curăță și se taie rondele. Se pune la călit în uleiul de măsline.

Pulpele de curcan se pun într-o crăticioară, se adaugă un pahar de apă și vinul și se lasă la foc mic să fiarbă.

Se adaugă și cartofii și prazul călit și apă cât să acopere.

La final se pune și usturoiul tăiat rondele, condimentele și frunzele de rozmarin.

Se presară pătrunjel proaspăt.

sursa: bucataras.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.